Årets starkaste nymåne

Våren är officiellt här och som en vidareutveckling, av Vårdagjämningens energiskifte, inträffar idag en mycket kraftfull nymåne i Vädurens tecken. Den är början på all början, och som det första tecknet i zodiaken är Väduren “kardinalelden” – den initierande, egensinniga och bortom modiga. Nymånen i detta tecken försöker blåsa nytt liv i den del av dig som är, och alltid har varit, “kysst av eld”.

Att bli “kysst av eld” betyder att du har accepterat uppmaningen att visa upp din “JAG ÄR”, oavsett vad som hänt tidigare i ditt liv. För i Vädurens eldiga rike är det det förflutna som lär dig hur du blåser eldslågorna ljusare, inte de ovidkommande sakerna som släcker lågorna.

Det har blivit dags att vara ärlig mot dig själv om hur du har blivit sårad, skadad eller arg, och använda den kunskapen för att skapa din väg av frihet och försoning inifrån. 

Kom ihåg att nymånen symboliserar den nya början som är sådd i mörker, när månen knappt syns på natthimlen – så de kommande dagarna kan kännas begrundande och reflekterande. Ta till dig uppmaningen att lyssna på din inre röst, för Väduren är ett av de tecken som mest förknippas med heligt oberoende och självförtroende.

Även om din livsberättelse är avsedd att levas i vacker harmoni med andras livsberättelser, kan ingen återge den för dig. Att nu ta sig tid till att genomsöka ditt hjärta och din själ för att komma i kontakt med dina inre helande lågor och hedra din egen eldkyss, kommer ge näring till den bördiga jord du behöver för din tillväxt under detta astrologiska år.