Djupmeditation med kristallenergi

Att fokusera på andningen är en av de enklaste och äldsta formerna av meditation. Om du övar varje dag på att ha fullt fokus på andningen i cirka 10 minuter, kommer du att bli bättre och bättre på att komma ner i djupmeditation.

Arbeta dig successivt upp till 20 minuter varje dag.

Att använda kristaller, en eller flera, förstärker förbindelsen mellan dig och ditt inre och hjälper dig att komma djupare in i meditationen.

Det är viktigt att du har din egen lugna meditationsplats där du sitter ostört och bekvämt.

Välj ut en eller flera kristaller som du vill använda dig utav. Du kan lägga dem i en ring runt dig, hålla en eller flera i handen och /eller ha någon på dig.

Försök att rensa bort alla tankar medan du slappnar av i kroppen och i ansiktet. Ner med axlarna och ta några djupa andetag genom näsan. Ta sedan ett djupt långt andetag genom näsan , ända ner i magen och andas långsamt ut genom munnen tills lungorna är helt tömda på luft.

Fortsätt fokusera på din andning tills allt går av sig själv utan att du behöver anstränga dig. Börja sedan fokusera på dina kristaller och deras energi. Känn hur du smälter samman med energin och hur de renar dig.

Lycka till!