Energirevolutionen är här!

Med den förändrande energin, som sveper över vår planet just nu, befinner vi oss i en viktig övergångsfas, en möjlighet att återställa våra hjärtan och sinnen. Våra ramar för att förstå livet och det vi anser viktigt, håller på att kollapsa.

Plötsligt befinner vi oss vid regnbågens slut (eller början?) och illusionen om det vi ansåg viktigt har raserats. Livets lek är över, och ridån har fallit. Nu står vi kvar i mörkret och väntar på att lamporna ska tändas.

Detta är en tidsperiod av osäkerhet. Vi utmanas att ställa frågor och reflektera. Anden uppmanar var och en att släppa taget om gamla negativa övertygelser som begränsat oss, för att istället leva ett mer autentiskt liv. Det har blivit dags att putsa linsen, genom vilken vi uppfattar livet, för att en gång för alla få klarhet. 

När vi ledsagas in i den förändrande energin, påminns vi om vad som verkligen är av vikt. Vi uppmanas att definiera vad som verkligen resonerar med oss ​​och vårt autentiska jag. det går inte längre att blint följa karriärvägar som är otillfredsställande, eller stanna i relationer som inte respekteras.

Den här perioden kan liknas vid en andlig detox där de sårade delarna av oss själva, som varit nedtryckta i flera år, äntligen dyker upp. De ber om att bli ärade, helade och förvandlade. Kommer du lyssna på uppmaningen?

Tillsammans ersätter vi gamla, felaktiga grunder med nya, starkare som kommer att skapa en djupare och djupare förståelse för vilka vi är och vad vårt syfte är. När du övar mindfulness, äkthet och självkärlek, kom ihåg att denna tid av återfödelse kommer att belöna oss med en ny ökad medvetenhet och en djupare känsla av syfte. 

Alltid kärlek,

Clair