Finns auror på riktigt?

Det finns de som tycker att hela grejen med auror bara är hokus-pokus, medan andra ägnar mycket tid och energi åt att studera aurans betydelse. Men som med allt annat finns det många åsikter och skolor i ämnet. En säger si, en annan säger så. Vem har rätt och vem har fel?

Men till alla dem som definitivt inte tror att auror finns, kan jag svara att jo, de finns definitivt! Allt som lever består av energi, och auran är ett elektromagnetiskt energifält som omger all levande materia.

Jag är säker på att du träffat människor som gjort dig illa till mods utan att du överhuvudtaget känner dem eller vet något om dem. Och du har också helt säkert varit med om motsatsen – att möta en okänd som direkt fick dig att må bra, känna lugn, eller bli på gott humör. När detta händer är det en reaktion på den personens energi. Generellt sätt så föredrar vi att omge oss med människor som vibrerar på samma energinivå som oss själva. Ett gott råd är att omge sig med de som har en högre frekvens än en själv, på så sätt förstärker och förhöjer man sin egen frekvens.

Einstein och senare tids kvantfysiker har vetenskapligt tydliggjort att allt som finns på atomnivå i Universum består av ren energi med olika frekvenser, vibrationer och svängningsrörelser, och att fysisk materia och energi bara är två varianter av samma sak. Några av dessa vibrationer är vi bekanta med såsom ljud, ljus, radiovågor och röntgen.

Auran är en andlig energi, eller livskraft, som finns runt var och en av oss sedan fosterstadiet och fram till tiden strax före vår död. Precis efter att döden inträffat är auran borta, eftersom livskraften inte längre finns.

På energinivå säger man att våra auror avspeglar våra chakran och vårt allmänna sinnestillstånd, men också hur vi mår både fysiskt, psykiskt och andligt.

Vi som är Reiki-utövare arbetar med livsenergin och även auror. När jag lär ut Reiki så är det första jag lär mina elever att känna energin/auran med händerna. Ibland händer det att auran expanderas efter en Reikibehandling och då blir de ofta förvånade när de känner att den blivit större.

Jag kommer skriva mer ingående om auran i ett annat inlägg och då kommer jag också tala om hur du kan lära dig att känna din egen aura.

Alltid kärlek,

Clair