Hur du effektivt laddar dina affirmationer

Fokusera och lyssna uppmärksamt på det du hör. Du kan lyssna på upprepande affirmationer medan du kör bil eller diskar eller vad som helst, men du får det bästa resultatet om du, åtminstone första gången, verkligen är uppmärksam.

Ha en avslappnad, öppen sinnesstämning. Ett meditativt tillstånd ger dig den bästa tillgången till att förändra undermedvetna mönster.

Ett snabbt sätt att uppnå detta är att mjuka upp din blick och bli mer medveten om vad du ser i din perifera syn. Ett annat sätt är att fokusera är djupandning –  lugnt, långsamt och djupt genom båda näsborrarna samtidigt.

(Gör givetvis inte detta om du kör bil eller annat som kräver din uppmärksamhet)

Ha också ett avslappnat, öppet sinnestillstånd. Överlämna dig till upplevelsen och känn hur du slappnar av i kroppen.

Jag kan verkligen rekommendera EFT (tapping) medan du lyssnar på affirmationer. Jag har skrivit blogginlägg om tapping EFT.

När du ”tappar” dig igenom processen, när du hör eller uttalar affirmationerna, upplev känslan inom dig att du verkligen menar det och vill att det ska hända.

Säg ofta ”ja!” och ”tack!” och verkligen känn att du menar det.

Att nicka instämmande med huvudet medan du lyssnar, hjälper också ditt energifält att acceptera förvandlingen på djupa nivåer.

Att nicka är en biologisk signal till din kropp att du håller med.

Upprepa bekräftelserna för dig själv, högt eller tyst spelar ingen roll. Upprepning är nyckeln till att skapa bestående förändringar.

Alltid kärlek,

Clair