Människan ur ett holistiskt perspektiv

Du är här för att göra det möjligt för Universums uppgift att utvecklas. Det är hur viktig du är.

“Eckhart Tolle”

Ända från den dag vi föds, sysslar vi med att hitta rätt i livet. Det är ett ständigt letande efter nya dörrar att ta oss igenom. En del är lätta, andra känns helt omöjliga att forcera.
Vi är alla sökare med vår egen livsfilosofi och världsbild. För att kunna utvecklas och möta nya världar måste du först skifta fokus. Tänka nya tankar. Med holistisk “livscoaching” kan du hitta nycklarna för att bryta negativitet så att du kan skapa nya erfarenheter som ger lycka och harmoni.

En kropp som inte mår bra behöver balanseras och avgiftas. Den behöver cellnäring och läkande mat som kommer från naturen. All hitte-på-mat gör oss sjuka, förr eller senare.

När man är hängig och trött är det avbrott i kroppens energiflöde och den hittar inte tillbaka till sitt goda, glada Jag. I dessa fall är Reiki ett fantastiskt hjälpmedel eftersom den sätter fart på energiflödet igen.

För att vi ska må bra måste kropp, själ och ande vara i full harmoni med varandra. De måste stimuleras, få näring, sömn, kärlek, energi från sol, hav och natur, ny kunskap, utmaningar och roligheter. Ja, de måste helt enkelt vårdas på alla vis. När vi ger oss detta samt förstår vikten av att älska oss, då gör vi det möjligt för Universum att utvecklas. Så jag hoppas innerligt att du förstår hur viktig du är! – Det är detta som är att leva ett holistiskt liv.

Det har alltid bott en medicinkvinna inom mig. Den gamlas vishet, sedan eoner tillbaka, har följt med i många av mina liv. Hon bär på världens alla lärdomar. Hon heter “Tala”, och hon ledsagar mig rätt när jag går vilse. Att arbeta som intuitiv healer innebär att man känner av kroppen och själens obalanser, som t. ex. stress, värk, självdestruktivitet, missbruk osv. Energifältet berättar saker, och utifrån all den information jag får, kan jag hjälpa dig att läka på själsnivå eftersom mitt högre jag vet sanningen om dig. Du är ditt eget verktyg. Jag bara öppnar dörren och visar vägen. Sedan behövs rätt inställning samt en rejäl dos ”jäklaranamma” för att bli återställd och må bra igen.

Creeindianernas språk har ett ord, “mamaweska”, som kan översättas med “vår universella förbindelse med alla och allting”. Vi är alla energivarelser hopflätade med varandra.
Energi finns i och omkring allt. Den är beständig och binder samman och påverkar allting.

Min kära följeslagare i livet, min gamla medicinkvinna Tala, litar jag på fullt och fast. Hennes namn “Tala” betyder “varg” och hon växlar mellan dessa två identiteter. Ibland är hon varg, ibland en gammal kvinna. Ibland är hon båda två samtidigt.

När jag tänker efter är det inte alls konstigt att jag alltid känt mig nära besläktad med vargen.

Alltid kärlek,

Clair