Mitt liv som healer

För dryga 30 år sedan började jag min healingutbildning med Reiki 1. Då började också en helt ny resa för mig. Ett helt nytt liv öppnade sig.

Jag började öva på mig själv, ge mig själv Reiki varje dag, och sakta men säkert kände jag hur min kropp, min själ, mitt sinne, började svara på Livsenergin. Detta var oerhört spännande och jag kunde knappt bärga mig tills jag fick möjlighet att gå Reiki 2.

Efter några år av dagligt reikiutövande, bestämde jag mig för att utbilda mig till Reiki Master. Det är något jag aldrig ångrat. Jag vet inte hur många elever jag utbildat fram till idag (jag har fortfarande kurser) men det är många.

Jag vet inget mer tacksamt arbete än att få hjälpa andra människor att må bra. Det är en ynnest att få vara Guds/Universums verktyg, och den största belöningen är när människor kommer tillbaka och säger att deras liv har förändrats till det bättre.

Och Reiki förändrar verkligen. Sedan jag healingen kom in i mitt liv känner jag mig harmonisk, glad och tillfreds med livet. Det är svårt att bli arg och negativ över saker.

Reiki är verkligen en välsignelse.

Alltid kärlek,

Clair