Musikens Budskap

Det är något alldeles extra fantastiskt med musik. Den tar oss inte bara tillbaka i minnet, utan helar också på många olika nivåer.

Musik ger oss det där utrymmet vi ibland behöver när vi känner oss ledsna och bedrövade. Den är vår bästa vän när vi behöver tröst, när vi behöver gråta ut eller bli på gott humör. Den får oss att känna oss levande, befriade och energiska.

Ibland är musiken vår healer som får oss att känna tillförsikt och att allt kommer ordna sig.

I morse kände jag mig lite orolig över allt som händer i livet just nu. Jag bryggde mig en kopp kaffe och satte på radion som sällskap. Efter bara några sekunder spelades min favoritlåt “Three little birds” med Bob Marley som sjunger att vi inte ska oroa oss därför att allt kommer bli bra.

-Slumpen? Vem vet? Men jag tror inte det. Vi får budskap hela tiden om vi tar oss tid att lyssna och vara uppmärksam på dem.

Vad det än är så blev jag på bättre humör, skrattade för mig själv och kände att Universum hela tiden är med oss.

Se om det dyker upp en låt i ditt medvetna och tänk på varför just den låten får dig att känna vad du än känner, oavsett om det är en bra eller dålig känsla. Kanske kommer du att lägga märke till hur slumpmässigt det är att just den låten spelas i precis det ögonblicket. Tillåt dig att stanna upp och känna in. Det kan vara någon som tänker på dig och “kommer igenom” med sin energi, eller dina guider som vill berätta något för dig. Det kan vara precis vem som helst som vill att du ska må bra.

Det finns alltid tecken runt omkring oss bara vi lyssnar, tittar och är uppmärksamma.

Alltid kärlek,

Clair