Seriösa medium

Det är med medium som med alla andra yrkesgrupper – det finns bra, mindre bra och dåliga. Jag kan garantera att vi som arbetar på våra telefonlinjer är både bra och seriösa. Vi måste genomgå ordentliga tester, för att visa vad vi går för, innan vi överhuvudtaget kan erbjudas en tjänst. Men vad är det då för egenskaper som avgör vilka som är bra seriösa medium? Och vad är själva tanken, avsikten, med hela grejen?

Jag har träffat många människor som tycker att det jag “håller på” med är något slags hokus pokus som bara lättlurade kvinnor går på. Att det nästan är lite som att uppträda på cirkus. Men jag har lång erfarenhet och VET att när dessa människor, kvinnor och MÄN, råkar ut för något traumatiskt i livet som till exempel en skilsmässa, ett dödsfall, en svår olycka, ett barn som mår dåligt, fått sparken, eller många andra tuffa upplevelser, då tar man som ett “sista halmstrå” kontakt med ett medium för att få lite hopp. Och HOPP är just nyckeln till Livet, som bra och seriösa medium ska kunna ge till sina klienter. Livet är aldrig nattsvart för alltid. Sorger och svårigheter kommer och går, men i våra mörkaste stunder behöver vi hjälp av någon som kan ta oss upp till ytan för att få luft och orka vidare. Denna hjälp kan vara att få råd av sin guide, änglar, andevärlden, men också att få kontakt med avlidna nära och kära.

Bra och seriösa medium ska ha kunskap nog att kunna förmedla sann och verklig information som bevisar att vi får hjälp från andra sidan, samt ha en andekontakt som är bekant för klienten. Viktigt är också att man som medium är respektfull och inkännande samt lyhörd för vad problemet egentligen handlar om.

Det finns givetvis människor som söker hjälp av ett medium för att de har frågor om kärleken, ekonomin, boende, jobb, studier osv. De här frågorna är oerhört vanliga och förtjänar givetvis att tas på stort allvar. Ibland står vi vid vägskäl och vet inte vart vi är på väg, vilka val vi bör ta, eller vad som väntar oss inom en snar framtid. Vi kanske känner oss olyckliga, deprimerade, hopplösa eller vad det nu kan vara, och då är det viktigt att få både bra vägledning och klara besked som gör att man känner sig energifylld och upplyft efter en konsultation. Ibland är sanningen tuff, men man ska givetvis inte ljuga för att göra människor glada. Det finns alltid ett ljus i mörkret även om klienten inte känner det så just då och vägrar lyssna, det är i dessa situationer man som medium sätts på prov.

En annan viktig sak som seriösa medium är noga med, som faktiskt är en hederskodex, är att aldrig svara på frågor om sjukdomar, barnlöshet eller till exempel döden. Det här är inget som någon faktiskt blir hjälpt av, utan tvärtom. Dessutom kan man, även om man är världens bästa medium, aldrig vara 100 % säker på någonting och det vore förfärligt illa om man “ställde till” det i någon människas liv.

Personligen så älskar jag mitt jobb och vill inte byta med någon. Man väljer inte att “bli” ett medium utan det är verkligen ett kall. Vi kommer hit till jorden för att hjälpa våra medmänniskor. Inget känns så bra som när jag vet att jag kunnat hjälpa någon som har det svårt. Det är den bästa belöningen jag kan få!

Det finns många duktiga, empatiska och seriösa medium, och hos oss kan du alltid känna dig i säkra händer. <3

Alltid kärlek, Clair