Häxans sköld

Varje morgon när jag vaknat, men fortfarande ligger kvar i sängen, skapar jag en sköld för att skydda min energi under dagen. Vi kan alla utsättas för negativa energier och dåliga, elaka intentioner, och då är det bra med en sköld som, förutom att den skyddar, även ger mig en helande kraft som läker.

Om du vill skapa din egen sköld, så kan du enkelt göra den här ljusskölden:

Föreställ dig att rötter växer ut från fotsulorna och tar sig ner genom golvet, ner genom marken och ner till Moder Jord. Ta sedan några djupa andetag och känn hur rötterna suger i sig energi från jorden som sedan sprids i din kropp.

Tänk dig sedan hur ett starkt vitt ljus, i form av ett stort klot, vibrerar precis bakom din navel. Känn sedan hur det här starka ljuset rör sig snabbt genom din kropp och tar sig in i varenda cell. Varje millimeter av dig fylls med detta expanderande starka ljus, och nu är hela din varelse ett enda stort vitt sken.

Visualisera hur ljuset vibrerar runt hela dig. Hur det strålar ut genom varje por och skimrar starkt i alla färger samtidigt. Detta ljus som set ut som pärlemor bildar ett stort ljusklot runt dig, ända ner under fötterna. Det känns som att du sitter i en stor såpbubbla.

Be nu ljusklotet att skydda dig från mörkret, negativa energier, elakhet, ondska och annat du inte vill ha i ditt liv.

När du känner lugn, styrka och kraft, är du redo att stiga upp och börja dagen.

Alltid kärlek,

Clair