Hur du vet att det är ett tecken och inte din fantasi

Lika mycket som du vill ha kontakt med dina nära och kära på andra sidan, lika mycket vill de också ha kontakt med dig. De vill att du ska veta att de har det bra. Att de finns där för dig. Och de vill att du ska prata med dem också.

De har inte längre en fysisk kropp, men de är fortfarande närvarande och finns hos dig i din vardag.

Som medium kan jag få kontakt med andra människors nära och kära på andra sidan. Det är en förmåga jag föddes med och som jag utvecklat mer och mer under årens gång.

Genom att använda din egen intuition kan du få kontakt med dina nära och kära – partner, familjemedlemmar, vänner och till och med husdjur som gått över.

Men hur vet du om du faktiskt fått kontakt? Om du fått ett meddelande? Eller om du bara skapat det i fantasin?

Om det känns som ett tecken så är det förmodligen det! Tillit och tvivel är de två största hindren att övervinna för att kunna ta emot meddelande från andra sidan. Vi vill ha bevis. Vi vill få ett tecken. Men när det kommer, bortförklarar vi det. Vår “logiska röst” avvisar snabbt de flesta meddelanden vi får.

När någon nyligen gått bort, kan vår sorgeprocess försätta oss i ett “skyddande” tillstånd, vilket hindrar oss från att ta emot några meddelanden över huvud taget.

Så hur kan du då veta om tecken och meddelanden är verkliga eller minnen eller fantasier/önskningar?

Tecken visar sig väldigt snabbt och minst när du förväntar dig det. Har du någonsin upplevt att ett ord bara poppar upp mitt i dina tankar? Eller att du bara får en känsla från ingenstans? Eller att din uppmärksamhet dras så starkt till något så att du inte kan ignorera det? Dessa är mycket vanliga tecken.

Ett annat vanligt tecken är att förnimmelsen sker så snabbt att du inte ens hinner fundera på det. Men den brukar väcka nyfikenhet. Du undrar varför du drogs till något speciellt? Varför en speciell låt på radion spelas just nu? Varför du känner cigarrdoft eller doften av din mormors parfym?

Om något får dig att undra hur allt just i det ögonblicket, skedde precis så som det gjorde, kommer du veta att det är ett tecken.

Meddelanden är korta – oftast bara ett ord eller en mening. Du kanske lagar mat och så hör du din mamma, som älskade att laga mat, säga “mer salt”. Meddelanden kan komma precis så enkelt. Våra bortgångna älskade kommunicerar också på samma sätt som de gjorde när de levde. Om de hade en speciell sorts humor, kommer du märka den även i meddelanden eller tecken du får.

Var vaksam så kommer du se tecken i fortsättningen.

Alltid kärlek,

Clair