Duktiga spådamer

Ibland är livet som en bergochdalbana – det går långsamt att ta sig upp men går snabbt utför, och det är knappt att man hinner med i svängarna. Med andan i halsen och knip i magen vet man inte vad som väntar bakom nästa krök, och då kan det kännas bra med stöd, bra råd och vägledning.

Om du behöver hjälp med olika problem som kanske känns svåra att lösa, kan du alltid ringa till någon av alla duktiga spådamer som finns tillgängliga hos oss. En del är klarsynta, andra arbetar med änglar, tarot, pendel, drömtydning, astrologi, andevärlden, guider, och några är healers. Även om vi arbetar på olika sätt är vi alla mycket seriösa, har lång erfarenhet samt har en genuin vilja att hjälpa människor som befinner sig på svåra platser i livet, eller som kanske bara vill ställa några frågor. Behoven är olika men alla ska känna sig trygga här hos oss. Dock svarar vi inte på frågor om sjukdomar, döden och rättssaker.

Det finns många duktiga spådamer att välja bland, och ett gott råd är att läsa alla våra spådamers presentationer och känna efter vem som känns rätt.

Jag har arbetat på vår spålinje i många år och har många fasta kunder. Förutom att jag är medial och kanaliserar budskap, så ger jag även distanshealing som kan lösa upp blockeringar i energifälten. Prova gärna ett samtal med mig, det kanske ger mer än du förväntar dig.

Alltid kärlek,

Clair