Första fullmånen efter Sommarsolståndet

Solen har precis påbörjat sin resa genom Kräftans tecken, och idag, den 24 juni klockan 20.40 svensk sommartid, går månen in i Stenbockens tecken.

Inom astrologin är månen din kompass över känslolivet och intuitionen. Vi är många som, oavsett stjärntecken, känner av den ökande energin under fullmånedagarna. En del får svårt med nattsömnen och andra kan känna sig lättirriterade, men under just den här perioden är det kanske kardinaltecknen Kräftan och Stenbocken som påverkas mest.

Stenbocken handlar mycket om kärleken till oss själva och våra liv, att känna ansvar och självtillit, samt att öppna våra hjärtan och våga leva i sanning.

Tiden är inne att gå mot dina drömmar, lämna det som inte längre är viktigt och följa hjärtats väg.

Fråga dig själv vad det är du verkligen behöver, vilka är dina drömmar och önskningar, och finns det något som hindrar dig från att uppfylla dem? Titta på ditt liv och gör en utvärdering. Det är mycket som händer i världen just nu, så det är viktigt att du tar ditt ansvar och är medveten och redo inför kommande uppgifter och erfarenheter på din livsresa.

Att meditera vid fullmåne är något som gynnar oss alla därför att den underlättar för vår kropp att samla på sig kosmisk energi, mångudinnans vackra energi.