Går det verkligen att få bra spådom via telefon?

Igår skrev jag om spådomar online och att det är fler och fler som söker medial hjälp på internet.

Men ibland har jag fått frågan om hur exakta spådomarna eller svaren blir, om man som kund inte själv är fysiskt närvarande?

Jag brukar svara att det beror på hur duktig spådamen eller mediumet är på att känna in kundens energifält. Men givetvis går det att få exakta svar. Alla vi som arbetar här testas mycket noga, vilket självklart sker över telefon.

Energi är energi oavsett avstånd, och för mig räcker det att jag tänker på den jag pratar med. Jag vill också gärna ha namnet på den jag pratar med, för då använder jag mig av det när jag kommunicerar med min kunds guide.

För mig som synsk, men också reiki master med lång erfarenhet av energier, är det faktiskt lättare att arbeta via telefon. Då störs jag inte av synintryck eller något annat fysiskt, utan koncentrerar mig bara på energier. Och så är det för alla som är synska. I alla fall de som är skickliga.

Kunden känner sig i regel också mer bekväm och avslappnad när hen inte har en spådam framför sig, som de ibland tror ser rakt in i dem. Och det kan jag lova att vi inte gör 🙂

Alltid kärlek,

Clair