Horoskop och Kärlek

Vi har väl alla hört det berömda uttrycket “Män är från Mars och kvinnor är från Venus”, men faktum är att dessa två planeters placering är ganska viktig när man ställer ett partner- och/eller kärlekshoroskop.

Kärlek är själva basen för att man ska kunna ha ett lyckligt förhållande, men ibland, även fast man känner kärlek, så vill man ändå få det bekräftat på något vis. Man vill veta att man verkligen hittat “den rätte”. Och då kan det vara en bra idé att konsultera någon som är duktig på astrologi, horoskop och kärlek.

Ibland pratar man om “tvillingsjäl” eller “själsfrände” som en benämning på den perfekte livspartnern. Att finna sin perfekta “själsfrände” är inte alltid så lätt för det handlar inte bara om attraktion och att man passar ihop ekonomiskt, utbildningsmässigt och praktiskt. Med hjälp av ett kärlekshoroskop – ett horoskop om kärlek – där man tittar på planeternas position i båda partnernas födelsehoroskop, kan man se hur kompatibla man egentligen är samt om det finns bra förutsättningar för ett lyckligt liv tillsammans eller inte.

I början av ett förhållande kan kunskap om ens eventuella partners stjärntecken, vara en ledtråd och ett praktiskt verktyg för att få inblick i hens personlighet. Det räcker i regel med lite kunskap om de olika stjärntecknens primära egenskaper.

Horoskop och kärlek är givetvis inte så enkelt som att bara titta på vilka stjärntecken man är, men det är en bra start.

Alltid kärlek

Clair