Livet

Hela ditt liv kan förändras på en sekund, och man vet aldrig när det ska hända.

Ingenting förblir sig likt. Allt förändras – ibland långsamt, ibland på ett ögonblick. Med liten eller ingen förvarning vänds våra liv upp och ner för alltid.

Jag har många gånger påmints om att det inte finns någon garanti om evig hälsa, sin käresta eller att ens vakna på morgonen.

Många vägrar att ens tänka tanken, och andra byter snabbt samtalsämne så fort någon börjar prata om sådana här tankar.

Den som förstår att livet kan förändras för vem som helst, när som helst, kommer försöka finna glädje och tacksamhet över de gåvor den har idag. Därför att den vet att allt gott i livet är en skört.

Den försöker också minimera sitt liv med materiell utfyllnad. Vår tid på jorden är för värdefull för att slösas bort på jakt efter statusprylar och att underhålla och ta hand om dem.

Den försöker övervinna det förflutna samt låta bli att försöka förutspå framtiden. Istället lever de varje dag, här och nu.

Den försöker också göra det bästa av varje möjlighet. Förlåta den som behöver förlåtas samt visa kärlek och tacksamhet till dem som gjort gott.

Den försöker liva livet på ett så sant sätt som möjligt. Att inse att varje dag är en möjlighet att göra skillnad, och att vi inte ska slösa bort den möjligheten.

-Visst låter allt detta som klyschor, men allas våra liv är sköra. De kan förändras innan vi ens hinner reagera. Då är det skönt att veta att man levt i ljuset av sin sanning och inte ångrar någonting.

Alltid Kärlek,

Clair