Medium Online

Du kanske undrar hur ett medium arbetar och vad som är skillnad på medium och spådam?

Att vara medial innebär att man kan uppfatta högre frekvenser och därigenom kunna kommunicera med själar som kan “bryta sig igenom”. Dessa själar behöver inte, som många tror, vara avlidna människor som lämnat jordelivet, utan man kan också kommunicera med levande människor. Själen dör aldrig, utan vi går bara in och ut ur köttsliga kroppar från liv till liv.

Jag tror att det aldrig varit så lätt att komma i kontakt med olika medium, som det är nu. I och med internets enorma expansion så finner man medium online på ett kick. Och bara ett samtal bort, avslöjas många obesvarade frågor utan minsta besvär.

Inget medium är det andra likt och vi arbetar alla på olika sätt. En del ser bilder, nästan som på en bioduk, andra känner dofter, känslor, förnimmelser och kan även höra ord. Och även fast vi har olika förmågor så är ingenting statiskt – det vi upplever kan skilja sig åt från gång till gång.

Utan att vara kaxig så kan jag berätta att det är ytterst ovanligt att jag har fel i mina läsningar. Jag vet inte hur många läsningar jag gjort vid det här laget, men några tusen är det definitivt, och felen jag haft kan jag räkna på mina fingrar. Därför säger jag alltid till mina klienter att även om de inte förstår eller känner igen de själar som kommer igenom, så ska de komma ihåg dem och det jag säger, för de kommer att få en AHA-upplevelse när de kommer på vem jag sett och kommunicerat med. Det är väldigt att lätt att ha sina skygglappar på under ett samtal med ett medium, eftersom vi tänker så starkt på vissa personer att vi lätt glömmer bort andra som gått vidare.

Det är också ganska vanligt att någon kommer fram för att lämna ett meddelande till någon annan. De ser sin chans när de möter någon de kan kommunicera igen.

Man ska alltid komma ihåg att det är viktigt att hålla fast vid den information man får vid en läsning, även om den inte känns viktig just då, för det kommer alltid ett svar på vad det handlade om.

Ett medium kommunicerar inte bara med andevärlden, utan får också kontakt med guider, änglar och andra andliga hjälpare som ger råd och vägledning. Därför kan du alltid kontakta medium online för att få hjälp med kärlek, arbete, ekonomi, familjeproblem, relationer, vanemönster samt vad det än är som står i vägen för framgång och lycka.

Jag har över 40 års erfarenhet av mediumskap och hjälper dig mer än gärna vidare i livet. Och nu, när vi står inför ett nytt år, kanske du vill veta vad det nya året har i beredskap för dig.

Om du väljer att konsultera mig, är jag ytterst tacksam om du efter vårt samtal lämnar ett omdöme på min sida. Givetvis kan du välja att göra detta anonymt. På hemsidan finns ett blått fält med bland annat “Kundomdömen”, där kan du skriva precis vad du tyckte om vårt samtal, bra eller dåligt. Kom bara ihåg att skriva mitt namn, annars vet ingen vem du syftar på. Det här är till stor hjälp för mig eftersom det visar vad jag gör bra, eller vad jag kan bli bättre på.

Du hittar mig på www.synskonline.se samt på www.spålive.se

Telefonnumret du når mig på är: 0939-114 71 47 och jag har nummer 9.

Alltid kärlek,

Clair